Scroll to top

Kedai Repair Laptop Murah Ampang

No comments

Teknologi pada masa kini semakin laju berevolusi, dan semakin banyak masa berlalu, semakin banyak peralatan canggih yang diciptakan oleh manusia genius. Dengan teknologi ini, pelbagai jenis kerja boleh dilakukan pada bila-bila masa terutama sekali kepada mereka yang mempunyai perniagaan. Namun begitu, dengan teknologi ini, masih ada kelemahan yang tidak dapat dielakkan.

Salah satu contoh kelemahan gajet – gajet ini adalah ia memerlukan jumlah wang yang banyak untuk memulihkan semula laptop, telefon pintar dan juga komputer anda. Peralatan gantian untuk laptop adalah sangat mahal, jadi disebabkan itu kos untuk memulihkan laptop anda agak tinggi. Belum dikira sekali kos upah pemasangan. Hasilnya anda terpaksa menghabiskan wang untuk membaikpulih laptop disebabkan harga laptop yang makin meningkat.

Kedai Repair Laptop Murah Ampang – FR Laptop Service

Masalah laptop yang popular adalah laptop lembab, dan juga bateri rosak. Masalah laptop lembab boleh menyebabkan kerja-kerja terganggu dan akibatnya kerja anda tidak dapat disiapkan dalam tempoh yang ditetapkan, yang secara tak langsung memberi kesan kepada anda sendiri. Manakala masalah batteri pula apabila digunakan pada jangka masa yang lama, ia menyebabkan bateri laptop anda habis dengan cepat.

Jika anda berada di Kawasan Ampang, Kuala Lumpur anda boleh berkunjung ke FR Laptop Service di Kampung Pandan, Kuala Lumpur. Kami adalah pakar membaiki pelbagai jenis masalah laptop untuk pelbagai jenis model laptop. Bukan hanya masalah laptop, masalah telefon pintar, dan juga computer boleh diselesaikan. Kami juga menyediakan perkhidmatan runner, untuk pickup dan juga hantar semula laptop kepada anda bagi Kawasan Cheras, Gombak, Shah Alam, Puchong dan pelbagai lagi.

Para staff dan technician Kedai Repair Laptop Murah KL – FR Laptop Service hanya memberikan servis yang terbaik kepada semua pelanggan. Mereka akan memeriksa keadaan laptop semasa hantar di depan anda, dan kemudiannya akan menerangkan punca-punca masalah dan juga cara untuk menyelesaikan masalah pada laptop anda beserta kos yang diperlukan.

Servis Yang Disediakan Di Kedai Repair Laptop Murah Ampang – FR Laptop Service

Di antara jenis servis yang disediakan di Kedai repair Laptop Murah KL adalah:

  • Masalah Windows seperti lembab, kerap hang, dan bluescreen.
  • Masalah motherboard seperti tak boleh on, tiada gambar dan autoshutdown.
  • Masalah skrin seperti skrin retak, skrin gelap, dan skrin bergaris.
  • Port charger rosak, USB tak boleh detect dan hinge patah.
  • Charger, bateri rosak.
  • Dan pelbagai lagi.

Kelebihan Kedai Repair Laptop Murah Ampang – FR Laptop Service

Untuk mereka yang mempunyai masalah dengan laptop, anda seharusnya berkunjung ke FR Laptop Service kerana mereka menyediakan pelbagai jenis servis untuk laptop dan mereka juga bersedia untuk bantu menyelesaikan masalah laptop anda tanpa memerlukan kos yang tinggi. Di atara kelebihan dengan membaiki Kedai Repair Laptop Murah Ampang – FR Laptop Service adalah:

  • Menyediakan Perkhidmatan Servis Repair Macbook Dan iMac

Kebanyakan pengguna produk Apple seperti Macbook, iMac mempunyai masalah untuk membaikpulih peranti mereka disebabkan tidak semua kedai yang menyediakan servis untuk model-model ini. Jika membaikpulih di Authorised Service Centre, harganya jauh lebih mahal dan dengan kos tersebut anda boleh dapatkan laptop yang baru. Namun begitu, jangan khuatir, Kedai Repair Laptop Murah Ampang – FR Laptop Service menyediakan servis untuk peranti-peranti Apple.

  • Kos Service Yang Murah Dan Berpatutan

Kami di Kedai Repair Laptop Murah Ampang – FR Laptop Service menyediakan servis repair laptop dengan harga yang lebih murah jika dibandingkan dengan kedai-kedai lain, Untuk proses mengenal pasti punca masalah adalah percuma, dan anda tidak akan dikenakan sebarang cas untuk check laptop anda.

  • Hasil Kerja Technician Yang Berkualiti

Servis yang Kedai Repair Laptop Murah KL – FR Laptop Service sediakan dijamin berkualiti oleh kerana kami mempunyai technician yang berpengalaman membaiki pelbagai jenis laptop. Dan servis pada laptop anda akan siap dalam masa yang dijanjikan.

 

Testimoni Kedai Repair Laptop Murah Ampang – FR Laptop Service

 

Baiki Laptop Anda Di Kedai Repair Laptop Murah Ampang – FR Laptop Service Sekarang!

Bagi anda yang berdekatan dengan Ampang, jemput datang ke kedai kami. Kami akan memberikan servis yang terbaik untuk anda. Khidmat professional dan layanan terbaik semestinya khas untuk anda.

FR Laptop Service | Kedai Repair Laptop Melayu Terbaik dan Murah di Ampang


Telefon / WhatsApp : +60172882349 | Link WhatsApp

Facebook : FRLaptopService

Alamat : 

508 Jalan Kanan 1 Kg Pandan
Kuala Lumpur, Malaysia 55100

Waktu Operasi : 9.00 Pagi – 9.00 Malam Setiap hari

Buka Waze di Mobile : https://waze.to/lr/hw283ghwh3

Buka Google Maps di Mobile : https://goo.gl/maps/qKcejbkgYiM2

 

 

Post a Comment