Scroll to top

Kedai Repair Laptop Murah Di Ampang Jaya

No comments

Jika laptop anda rosak, dan anda sedang mencari Kedai Repair Laptop Murah Di Ampang Jaya, maka FR Laptop Service adalah tempat yang sesuai untuk anda. Kami menyediakan servis untuk laptop yang cepat, pantas dan segera. Ramai orang yang masih belum tahu kedai yang terbaik untuk membaikpulih laptop.

 

Terbaik yang dimaksudkan adalah dari segi kualiti dan harga. Semua kedai repair laptop kebanyakannya mempunyai kualiti yang sama, ya sememangnya semua kedai laptop sangat pakar dan arif dalam membaiki laptop, namun bezanya adalah harga atau kos yang dikenakan adalah murah atau mahal.

 

Sudah tentu anda akan memilih harga yang lebih rendah berbanding mahal sekiranya semua kedai laptop menawarkan perkhidmatan yang sangat berkualiti.  Tambahan pula sekiranya laptop anda sering rosak, selalu panas, lambat bergerak dan asyik hang, pasti memberi kesan kepada kerja anda dan tidak dapat disiapkan dalam tempoh yang cepat.

 

Anda Juga Mungkin Mengalami Masalah Laptop Seperti Ini

 • Laptop tidak boleh on
 • Skrin laptop tidak ada gambar dan berwarna hijau atau hitam sahaja
 • Bateri laptop tidak dapat dikesan
 • Laptop selalu terpadam dengan sendirinya
 • Laptop auto shutdown atau auto restart dengan sendirinya
 • Laptop hang dan bergerak lambat
 • Laptop mempunyai virus
 • Masalah keyboard tidak dapat kesan dan tidak boleh gunakan
 • Masalah hardware seperti motherboard dan sebagainya lagi

 

Dengan segala masalah yang berlaku, anda memerlukan kedai laptop yang diyakini bagi membantu menyelesaikan kesemua masalah laptop yang anda hadapi dan pastinya ia adalah lebih murah berbanding kedai laptop yang lain.

 

Kedai Repair Laptop Murah Di Ampang Jaya – FR Laptop Service

FR Laptop Service pernah menjadi viral dimana ramai pengguna laptop sangat berpuas hati dalam menjadikan FR Laptop Service sebagai perkhidmatan utama mereka dalam membaiki laptop atau apa sahaja urusan yang berkaitan laptop dan komputer kerana harga yang murah dan berbaloi. FR Laptop Service adalah kedai laptop yang diusahakan oleh sekumpulan anak muda yang pakar dan berpengalaman dalam bidang komputer.  Kedai ini bertapak sekitar kawasan Kuala Lumpur dan beroperasi bagi membantu anda yang mempunyai masalah laptop atau komputer rosak. Jom kita lihat serba sedikit maklumat mengenai FR Laptop Service.

 

 • Pekerja dan Staff kedai FR Laptop Service ini sangat berpengalaman, pakar dan terlatih dengan kemahiran membaiki komputer dan laptop
 • FR Laptop Service bersedia dalam menyediakan berbagai jenis perkhidmatan membaiki komputer dan laptop bagi ke semua jenama komputer dan laptop.
 • Mereka juga menawarkan pelbagai perkhidmatan pembaikan komputer yang berkualiti dari Laptop, Komputer Desktop, Mac dan Windows.

 

 • Mereka juga melakukan program pembaikian dari pelbagai segi seperti skrin, virus, komputer laggy, naik taraf, kepada back-up data dan pelbagai lagi.
 • Mereka merupakan satu-satunya perniagaan berlandaskan bidang IT dan komputer
 • Tagline atau FR Laptop Service ini juga dikenali sebagai perkhidmatan laptop jujur dan kualiti dek kerana harganya yang murah dan perkhidmatannya yang sangat bagus dan berkualiti

 

Bagi anda yang belum mengenali FR Laptop Service, pasti anda akan berasa teruja melihat komen dan tindak balas pelanggan mengenai FR Laptop Service di mana hampir 99% berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh kedai laptop ini.  Di samping itu, FR Laptop Service mempunyai kemudahan-kemudahan yang jarang didapati di kedai-kedai laptop yang lain. Mari kita lihat perkhidmatan dan servis yang ditawarkan di FR Laptop Service terlebih dahulu.

Jenis Pembaikan Komputer Yang Dilakukan di Kedai Repair Laptop Murah Di Ampang Jaya

FR Laptop Service menyediakan pelbagai pembaikan komputer, laptop dan pelbagai lagi perkhidmatan lain.  Kesemuanya boleh di repair dengan harga yang sangat murah di Ampang Jaya. Anda yang menetap di Amapng Jaya sangat beruntung kerana dapat menggunakan perkhidmatan FR Laptop Service.

 

Hardware Atau Spareparts

 

 • Software
 • Upgrade Atau Servis.
 • Windows
 • Apple Atau Mac
 • Perkhidmatan Lain

 

Perkhidmatan Dan Servis FR Laptop Service di Kedai Repair Laptop Murah Di Ampang Jaya

Terdapat banyak perkhidmatan dan servis yang ditawarkan oleh FR Laptop Service dengan harga yang sangat murah dan berpatutan.  Anda boleh menyemak masalah laptop anda disini secara percuma, malah boleh terus membaiki laptop anda dalam masa 24 jam. Anda akan terima laptop anda semula dengan baik.

 

Membaiki Semua Masalah Laptop

FR Laptop Service sentiasa membantu mengatasi apa sahaja masalah laptop yang anda hadapi. Bukan sahaja laptop, tetapi juga komputer dari segi hardware, skrin, keyboard, motherboard, software dan sebagainya. Mungkin ada di antara anda yang mengalami masalah seperti laptop rosak tidak boleh on, skrin hanya mengeluarkan warna hijau sahaja, bateri tidak detect dan sebagainya lagi.

 

Format Laptop, Macbook dan Komputer

Anda sering mengalami masalah laptop lembab sehingga menyusahkan anda untuk menggunakan laptop? Kadang-kadang kerja tertangguh hanya sebab laptop lembab! Mungkin kerana laptop anda penuh dengan virus ataupun kerana ia sudah lama tidak diformatkan? Mesti!

 

FR Laptop Service Menawarkan Format Laptop Secara Efektif

 

 • Windows yang anda gunakan sama ada windows 8, window 7 atau apa sahaja windows anda akn dapat digunakan semula dengan baik.  Disini, FR Laptop Service menawarkan pilihan Windows yang banyak iaitu Windows 7 sehingga Windows 10.
 • Setelah selesai format laptop, software asas laptop atau komputer anda turut diberikan.  Anda tidak perlu install atau download sendiri untuk masukkan ke dalam laptop anda kerana FR Laptop Service akan menyiapkan semuanya untuk anda. Semua perkhidmatan ini akan siap dalam tempoh 24 jam sahaja.

 

Servis Clean Dust

FR Laptop Service juga menyediakan perkhidmatan clean dust atau membersihkan latop luar dan dalam.  Laptop anda akan lebih bersih, tiada habuk tersumbat, tidak panas dan lain-lain lagi. Clean dust ini dijangka siap dalam masa 24 jam. Selain daripada clean dust, anda juga boleh menggunakan khidmat thermal paste.  Thermal paste berfungsi bagi mengekalkan pengaliran haba dengan efektif dan lebih baik bagi mengelakkan laptop anda menjadi panas dan sebagainya.

 

Kemudahan Kedai Repair Laptop Murah Di Ampang Jaya

Kedai Laptop Selesa

Anda boleh walk in ke kedai FR Laptop Service untuk menyemak kerosakan laptop anda dan juga membaikinya.  Anda boleh duduk berbincang atau menunggu di kerusi sementara staff mereka sedang lakukan pembaikan terhadap laptop anda.  Mudah dan selesa bagi anda!

 

Parking Kedai

Anda yang menaiki kereta atau motorsikal boleh meletakkan kenderaan anda di hadapan kedai Laptop Servis FR kerana ia mempunyai ruang yang boleh digunakan sebagai tempat parking kereta atau motorsikal anda.  Anda tidak perlu berjalan jauh untuk ke kedai FR Laptop Service.

 

Servis Runner

Agak pelik bunyinya tetapi inilah perkhidmatan dan kemudahan mereka tawarkan kepada anda yang tiada masa untuk datang walk in ke kedai laptop FR ataupun bagi anda yang tiada kenderaan untuk ke sini.  Anda boleh mendapatkan khidmat runner daripada staff FR Laptop Service dimana mereka akan mengambil laptop anda untuk dibaiki. Mudah bukan?

 

Talian Pakar

Anda boleh terus menghubungi pakar sekiranya laptop anda bermasalah secara tiba-tiba.  Sama juga seperti konsep bomba yang datang membantu anda dalam kebakaran, begitu juga FR Laptop Service terus membantu memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda.  Dengan menghubungi pakar, anda boleh tahu masalah laptop anda dan cara penyelesaiannya.

 

Kelebihan Kedai Repair Laptop Murah Di Ampang Jaya – FR Laptop Service

Kemudahan yang disediakan oleh FR Laptop Service dapat meringankan bebanan atau kesusahan para pelanggan, mereka akan lebih mudah untuk melakukan urusan mereka dan sebagainya.  Sebenarnya, masih banyak kelebihan repair laptop di FR Laptop Service berbanding repair di kedai-kedai lain. Mari kita lihat apakah kelebihan dan kebaikan anda sebagai pelanggan menggunakan FR Laptop Service sebagai penyelesaian laptop anda.

 

Waranti 5 Bulan

Anda yang telah menggunakan perkhidmatan FR Laptop Service berpeluang menikmati waranti selama 5 bulan.  Anda lebih jimat dan berbaloi sekiranya berlaku apa-apa kepada laptop anda dalam tempoh 5 bulan kerana tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak untuk membaikinya.

 

Jaminan Duit Dikembalikan 100%

FR Laptop Service memberikan jaminan pulangan tunai sebanyak 100% sekiranya berlaku apa-apa kerosakan laptop anda setelah anda baru sahaja membaiki dengan mereka.  Namun, sehingga sekarang tidak ada kes-kes sebegini berlaku kerana pihak FR Laptop Service sememangnya pakar dalam membaiki laptop anda secara sempurna.

 

Lokasi Kedai Strategik

Anda boleh datang ke kedai FR Laptop Service yang berdekatan dengan MRR2.  Bagi anda yang merupakan penduduk kawasan Ampang Jaya, ia tidaklah jauh untuk anda ke kedai FR Laptop Service.  Ia akan lebih mudah kerana lokasi kedai laptop FR Laptop Service sangat strategik.

 

Sparepart Laptop Selamat

Sparepart yang digunakan dalam proses pembaikian laptop anda sangat selamat kerana ia menggunakan sparepart yang original dan asli tanpa menggunakan sparepart yang tidak bersesuaian dan bahaya.  Anda tidak perlu risau kerana FR Laptop Service selari dengan visi mereka iaitu Jujur Dan Kualiti serta ‘Laptop Anda Selamat Bersama Kami’. Sememangnya laptop anda akan selamat dan berjaya dibaiki dengan baiknya.

 

Cepat Dan Pantas

FR Laptop Service sering memberikan yang terbaik kepada anda sama ada dalam perkhidmatan mahupun dalam tempoh masa untuk servis anda disiapkan.  Mereka sangat pantas dan cepat dalam segala masalah laptop atau komputer. Selalunya, segala masalah laptop akan disiapkan selewat-lewatnya dalam tempoh 24 jam tetapi tertakluk bagi kes laptop atau komputer yang berbeza.  Anda yang perlukan laptop anda dengan segera boleh mempercayai FR Laptop Servis untuk menyiapkan laptop anda dengan kadar segera.

 

Layanan Staff Mesra

Pekerja atau staff FR Laptop Service yang sangat mesra dan ramah membuatkan ramai pelanggan yang berkunjung senang dan selesa dengan mereka malah lebih mudah untuk mereka berbincang bagi menyelesaikan masalah laptop yang berlaku.  FR Laptop Service sering mendapat pujian disebabkan oleh layanan mesra dan ramah daripada para pekerja.

 

Jom Repair Laptop Murah Di Kedai Repair Laptop Murah Di Ampang Jaya – FR Laptop Service

Anda yang berada di Pandan Jaya terutamanya pelajar universiti dan pekerja yang menggunakan laptop serta mempunyai masalah laptop tidak harus melepaskan peluang membaiki laptop di kedai laptop yang berpengalaman dan hebat ini.  Di sini, anda boleh mendapatkan harga yang murah, berpatutan dan berbaloi kerana FR Laptop Servis sememangnya kedai laptop yang jujur dan berkualiti! Jom repair laptop murah di FR Laptop Service!

 

FR Laptop Service | Kedai Repair Laptop Murah Di Ampang Jaya

Telefon / WhatsApp : +60172882349 | Link WhatsApp

Facebook : @FRLaptopService

Alamat : 

508 Jalan Kanan 1 Kg Pandan
Kuala Lumpur, Malaysia 55100

Waktu Operasi : 9.00 Pagi – 9.00 Malam (Setiap Hari)

Buka Waze di Mobile : https://waze.to/lr/hw283ghwh3

Buka Google Maps di Mobile : https://goo.gl/maps/qKcejbkgYiM2

Post a Comment