Scroll to top

Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

No comments

Pasti anda memerlukan kedai repair laptop bagi membaiki laptop anda dengan cepat, pantas dan segera. Contohnya di Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak. Ramai pelajar atau pekerja yang sentiasa memerlukan laptop untuk menyiapkan kerja-kerja mengalami masalah tidak tahu kedai yang terbaik untuk repair laptop.

 

screw driver Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 Terbaik yang dimaksudkan adalah dari segi kualiti dan harga. Semua kedai repair laptop kebanyakannya mempunyai kualiti yang sama, ya sememangnya semua kedai laptop sangat pakar dan arif dalam membaiki laptop, namun bezanya adalah harga atau kos yang dikenakan adalah murah atau mahal.

 

Sudah tentu anda akan memilih harga yang lebih rendah berbanding mahal sekiranya semua kedai laptop menawarkan perkhidmatan yang sangat berkualiti.  Tambahan pula sekiranya laptop anda sering rosak, selalu panas, lambat bergerak dan asyik hang, pasti memberi kesan kepada kerja anda dan tidak dapat disiapkan dalam tempoh yang cepat.  

 

open laptop Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

Anda Juga Mungkin Mengalami Masalah Laptop Seperti Ini

 

 • Laptop tidak boleh on
 • Skrin laptop tidak ada gambar dan berwarna hijau atau hitam sahaja
 • Bateri laptop tidak dapat dikesan
 • Laptop selalu terpadam dengan sendirinya
 • Laptop auto shutdown atau auto restart dengan sendirinya
 • Laptop hang dan bergerak lambat
 • Laptop mempunyai virus
 • Masalah keyboard tidak dapat kesan dan tidak boleh gunakan
 • Masalah hardware seperti motherboard dan sebagainya lagi

 

Red Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

Dengan segala masalah yang berlaku, anda memerlukan kedai laptop yang diyakini bagi membantu menyelesaikan kesemua masalah laptop yang anda hadapi dan pastinya ia adalah lebih murah berbanding kedai laptop yang lain.

 

Logo Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak dari FR Laptop Service

 

FR Laptop Servis pernah menjadi viral dimana ramai pengguna laptop sangat berpuas hati dalam menjadikan FR Laptop Servis sebagai perkhidmatan utama mereka dalam membaiki laptop atau apa sahaja urusan yang berkaitan laptop dan komputer kerana harga yang murah dan berbaloi. FR Laptop Servis adalah kedai laptop yang diusahakan oleh sekumpulan anak muda yang pakar dan berpengalaman dalam bidang komputer.  Kedai ini bertapak sekitar kawasan Kuala Lumpur dan beroperasi bagi membantu anda yang mempunyai masalah laptop atau komputer rosak. Jom kita lihat serba sedikit maklumat mengenai FR Laptop Servis.

 

Signboard Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 • Pekerja dan Staff kedai FR Laptop Servis ini sangat berpengalaman, pakar dan terlatih dengan kemahiran membaiki komputer dan laptop
 • FR Laptop Servis bersedia dalam menyediakan berbagai jenis perkhidmatan membaiki komputer dan laptop bagi ke semua jenama komputer dan laptop.
 • Mereka juga menawarkan pelbagai perkhidmatan pembaikan komputer yang berkualiti dari Laptop, Komputer Desktop, Mac dan Windows.

 

kipas Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 • Mereka juga melakukan program pembaikian dari pelbagai segi seperti skrin, virus, komputer laggy, naik taraf, kepada back-up data dan pelbagai lagi.
 • Mereka merupakan satu-satunya perniagaan berlandaskan bidang IT dan komputer
 • Tagline atau FR Laptop Servis ini juga dikenali sebagai perkhidmatan laptop jujur dan kualiti dek kerana harganya yang murah dan perkhidmatannya yang sangat bagus dan berkualiti

 

senarai Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

Bagi anda yang belum mengenali FR Laptop Servis, pasti anda akan berasa teruja melihat komen dan tindak balas pelanggan mengenai FR Laptop Servis di mana hampir 99% berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh kedai laptop ini.  Di samping itu, FR Laptop Servis mempunyai kemudahan-kemudahan yang jarang didapati di kedai-kedai laptop yang lain. Mari kita lihat perkhidmatan dan servis yang ditawarkan di FR Laptop Servis terlebih dahulu.

 

Disscuss Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

Jenis Pembaikan Komputer Yang Dilakukan di Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

FR Laptop Servis menyediakan pelbagai pembaikan komputer, laptop dan pelbagai lagi perkhidmatan lain.  Kesemuanya boleh di repair dengan harga yang sangat murah di Gombak. Anda yang menetap di Gombak sangat beruntung kerana dapat menggunakan perkhidmatan FR Laptop Servis.

 

 • Hardware Atau Part

 

hardware Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 • Software
 • Upgrade Atau Servis.
 • Windows
 • Apple Atau Mac
 • Perkhidmatan Lain

 

Perkhidmatan Dan Servis FR Laptop Servis di Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

Terdapat banyak perkhidmatan dan servis yang ditawarkan oleh FR Laptop Servis dengan harga yang sangat murah dan berpatutan.  Anda boleh menyemak masalah laptop anda disini secara percuma, malah boleh terus membaiki laptop anda dalam masa 24 jam. Anda akan terima laptop anda semula dengan baik.  

 

Solder Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 • Membaiki Semua Masalah Laptop

 

FR Laptop Service sentiasa membantu mengatasi apa sahaja masalah laptop yang anda hadapi. Bukan sahaja laptop, tetapi juga komputer dari segi hardware, skrin, keyboard, motherboard,  software dan sebagainya. Mungkin ada di antara anda yang mengalami masalah seperti laptop rosak tidak boleh on, skrin hanya mengeluarkan warna hijau sahaja, bateri tidak detect dan sebagainya lagi.

 

white Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 1.  Format Laptop, Macbook dan Komputer

 

Anda sering mengalami masalah laptop lembab sehingga menyusahkan anda untuk menggunakan laptop? Kadang-kadang kerja tertangguh hanya sebab laptop lembab! Mungkin kerana laptop anda penuh dengan virus ataupun kerana ia sudah lama tidak diformatkan? Mesti!  

 

Fr Laptop Servis Menawarkan Format Laptop Secara Efektif

 

colourful Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 • Windows yang anda gunakan sama ada windows 8, window 7 atau apa sahaja windows anda akn dapat digunakan semula dengan baik.  Disini, FR Laptop Servis menawarkan pilihan Windows yang banyak iaitu Windows 7 sehingga Windows 10.
 • Setelah selesai format laptop, software asas laptop atau komputer anda turut diberikan.  Anda tidak perlu install atau download sendiri untuk.masukkan ke dalam laptop anda kerana FR Laptop Servis akan menyiapkan semuanya untuk anda. Semua perkhidmatan ini akan siap dalam tempoh 24 jam sahaja.

 

kemas Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 1.  Servis Clean Dust

 

FR Laptop Servis juga menyediakan perkhidmatan clean dust atau membersihkan latop luar dan dalam.  Laptop anda akan lebih bersih, tiada habuk tersumbat, tidak panas dan lain-lain lagi. Clean dust ini dijangka siap dalam masa 24 jam. Selain daripada clean dust, anda juga boleh menggunakan khidmat thermal paste.  Thermal paste berfungsi bagi mengekalkan pengaliran haba dengan efektif dan lebih baik bagi mengelakkan laptop anda menjadi panas dan sebagainya.

 

sembang Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

Kemudahan Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 • Kedai Laptop Selesa

 

Anda boleh walk in ke kedai FR Laptop Servis untuk menyemak kerosakan laptop anda dan juga membaikinya.  Anda boleh duduk berbincang atau menunggu di kerusi sementara staff mereka sedang lakukan pembaikan terhadap laptop anda.  Mudah dan selesa bagi anda!

 

tenagh perhati Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 • Parking Kedai

 

Anda yang menaiki kereta atau motorsikal boleh meletakkan kenderaan anda di hadapan kedai Laptop Servis FR kerana ia mempunyai ruang yang boleh digunakan sebagai tempat parking kereta atau motorsikal anda.  Anda tidak perlu berjalan jauh untuk ke kedai FR Laptop Servis.

 

ruang depan Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 • Servis Runner

 

Agak pelik bunyinya tetapi inilah perkhidmatan dan kemudahan mereka tawarkan kepada anda yang tiada masa untuk datang walk in ke kedai laptop FR ataupun bagi anda yang tiada kenderaan untuk ke sini.  Anda boleh mendapatkan khidmat runner daripada staff FR Laptop Servis dimana mereka akan mengambil laptop anda untuk dibaiki. Mudah bukan?

 

Motor Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 • Talian Pakar

 

Anda boleh terus menghubungi pakar sekiranya laptop anda bermasalah secara tiba-tiba.  Sama juga seperti konsep bomba yang datang membantu anda dalam kebakaran, begitu juga FR Laptop Servis terus membantu memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda.  Dengan menghubungi pakar, anda boleh tahu masalah laptop anda dan cara penyelesaiannya.

 

takut kena tipu Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

Kelebihan Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak FR Laptop Service

 

Kemudahan yang disediakan oleh FR Laptop Servis dapat meringankan bebanan atau kesusahan para pelanggan, mereka akan lebih mudah untuk melakukan urusan mereka dan sebagainya.  Sebenarnya, masih banyak kelebihan repair laptop di FR Laptop Servis berbanding repair di kedai-kedai lain. Mari kita lihat apakah kelebihan dan kebaikan anda sebagai pelanggan menggunakan FR Laptop Servis sebagai penyelesaian laptop anda.

 

billing Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 • Waranti 5 Bulan

Anda yang telah menggunakan perkhidmatan FR Laptop Servis berpeluang menikmati waranti selama 5 bulan.  Anda lebih jimat dan berbaloi sekiranya berlaku apa-apa kepada laptop anda dalam tempoh 5 bulan kerana tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak untuk membaikinya.

 

tengah Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 1.  Jaminan Duit Dikembalikan 100%

 

FR Laptop Servis memberikan jaminan pulangan tunai sebanyak 100% sekiranya berlaku apa-apa kerosakan laptop anda setelah anda baru sahaja membaiki dengan mereka.  Namun, sehingga sekarang tidak ada kes-kes sebegini berlaku kerana pihak FR Laptop Servis sememangnya pakar dalam membaiki laptop anda secara sempurna.

 

puas hati Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 1.  Lokasi Kedai Strategik

 

Anda boleh datang ke kedai FR Laptop Servis yang berdekatan dengan MRR2.  Bagi anda yang merupakan penduduk kawasan Gombak, ia tidaklah jauh untuk anda ke kedai FR Laptop Servis.  Ia akan lebih mudah kerana lokasi kedai laptop FR Servis sangat strategik. Bukan sahaja Gombak, tetapi juga

 

gambar Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 1.  Sparepart Laptop Selamat

 

Sparepart yang digunakan dalam proses pembaikian laptop anda sangat selamat kerana ia menggunakan sparepart yang original dan asli tanpa menggunakan sparepart yang tidak bersesuaian dan bahaya.  Anda tidak perlu risau kerana FR Laptop Servis selari dengan visi mereka iaitu Jujur Dan Telus serta ‘Laptop Anda Selamat Bersama Kami’. Sememangnya laptop anda akan selamat dan berjaya dibaiki dengan baiknya.

 

install barang Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 1.  Cepat Dan Pantas

 

FR Laptop Servis sering memberikan yang terbaik kepada anda sama ada dalam perkhidmatan mahupun dalam tempoh masa untuk servis anda disiapkan.  Mereka sangat pantas dan cepat dalam segala masalah laptop atau komputer. Selalunya, segala masalah laptop akan disiapkan selewat-lewatnya dalam tempoh 24 jam tetapi tertakluk bagi kes laptop atau komputer yang berbeza.  Anda yang perlukan laptop anda dengan segera boleh mempercayai FR Laptop Servis untuk menyiapkan laptop anda dengan kadar segera.

 

tunjuk problem laptop Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

 

 1.  Layanan Staff Mesra

 

Pekerja atau staff FR Laptop Servis yang sangat mesra dan ramah membuatkan ramai pelanggan yang berkunjung senang dan selesa dengan mereka malah lebih mudah untuk mereka berbincang bagi menyelesaikan masalah laptop yang berlaku.  FR Laptop Servis sering mendapat pujian disebabkan oleh layanan mesra dan ramah daripada para pekerja.

 

bincnag2 Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

Jom Repair Laptop Murah Di Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak FR Laptop Service

 

Anda yang berada di Gombak terutamanya pelajar universiti dan pekerja yang menggunakan laptop serta mempunyai masalah laptop tidak harus melepaskan peluang membaiki laptop di kedai laptop yang berpengalaman dan hebat ini.  Di sini, anda boleh mendapatkan harga yang murah, berpatutan dan berbaloi kerana FR Laptop Servis sememangnya kedai laptop yang jujur dan berkualiti! Jom repair laptop murah di FR Laptop Servis!

 

testimoni Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak satisfied Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak feedback Kedai Repair Laptop Murah Di Gombak

Telefon / WhatsApp : +60172882349 | Link WhatsApp

Facebook : @FRLaptopService

Alamat : 

508 Jalan Kanan 1 Kg Pandan
Kuala Lumpur, Malaysia 55100

Waktu Operasi : 9.00 Pagi – 9.00 Malam

Buka Waze di Mobile : https://waze.to/lr/hw283ghwh3

Buka Google Maps di Mobile : https://goo.gl/maps/qKcejbkgYiM2

Post a Comment